29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Bir kaza paylaşımıyla başladı yarım milyon takipçiye ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir kaza paylaşımıyla başladı yarım milyon takipçiye ulaştı
Abone ol
ANTALYA’DA VATANDAŞLARIN ÇEKTİĞİ TRAFİK KAZASI, KAVGA, YANGIN GİBİ OLAYLARIN PAYLAŞILDIĞI SOSYAL MEDYA SAYFASI YARIM MİLYON TAKİPÇİYE ULAŞTI. SAYFA SAHİBİ, “BİZ ARTIK DAHA GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ” DİYEREK, TAKİPÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Antalya’da vatandaşların çektiği trafik kazası, kavga, yangın gibi olayların paylaşıldığı sosyal medya sayfası yarım milyon takipçiye ulaştı. Sayfa sahibi, “Biz artık daha güçlü bir aileyiz” diyerek, takipçilerine teşekkür etti.


Antalya’da Uğur İncik’in (28) yaklaşık 2 yıl önce açtığı ve bu sürede 504 bin takipçiye ulaşan ‘Antalya Hakkında’ adlı sayfa, vatandaşların cep telefonuyla çektiği kavga, trafik kazası, intihar, yangın gibi olay ve ilginç anlarının paylaşıldığı bir sosyal medya ağına dönüştü. Takipçilerin hayvanları ile eşyaları da paylaştığı sayfayla, ilanların çoğu kısa sürede de çözüme kavuşmaya başladı.


Yarım milyonluk takipçiye ulaşmasının ardından sayfa sahibi Uğur İncik, #yarimmilyonantalya bir teşekkür mesajı yayınladı. İncik mesajında “ İlk sayfayı kurduğumda Antalya ile ilgili resimler paylaşırken, DM’den bir gün kaza geldi paylaştım ve devamları geldi. Kedi kaybolmuş DM’den attılar bulduk. Köpek, kuş, araba, cüzdan, vatandaş vb. derken gelen bütün kayıpları bulmaya başladık. Daha sonra kan ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Güvenlik kameraları ile hırsızların yakalanmasına destek olmaya çalıştık. İhtiyaç sahipleri için ve ihtiyacımız olduğunda tüm Türkiye’ye sesimizi duyurduk. Sayfamız aracılığıyla tanışıp evlenenler oldu. 7/24 anlık haber, nöbetçi eczane bilgilerini paylaştım. Ve binlerce kişinin sorununu çözdük. Daha çok fazla buraya yazmayla bitiremiceğim olayları birlikte yaşadık ve başardık. Bu kadar büyük bir aile olmayı beklemiyordum. Beni görüp tanımasanız bile, ailenizden biri olarak kabul edip içtenliğime inandınız. Seven/sevmeyen takip eden yada etmeyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar