04 Temmuz, 2024, Perşembe
DOLAR32.5687
EURO35.2689
ALTIN2470.1
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bingölde gümrük müdürlüğü kuruluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bingölde gümrük müdürlüğü kuruluyor
Abone ol
Bingöl Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Kadir çintay, “bingöl Ticaret Ve Sanayi Odası Olarak Uzun Süredir üzerinde çalıştığımız Ve Talep Ettiğimiz Gümrük Müdürlüğü Kurulması Için Bakanlık Makamından Olumlu Yanıt Aldık” Dedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, “BİNTSO olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve talep ettiğimiz gümrük müdürlüğü kurulması için bakanlık makamından olumlu yanıt aldık” dedi.

BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, uzun süredir gündeme aldıkları gümrük müdürlüğü çalışmalarında olumlu yanıt aldıklarını duyurdu. Çintay yaptığı açıklamada, “BİNTSO olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve talep ettiğimiz gümrük müdürlüğü kurulması için bakanlık makamından olumlu yanıt aldık. 27.06.2024 tarihli onay ile Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak Bingöl Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması uygun bulunmuştur. Gümrük müdürlüğü, ilimizde ticaretin ve ihracatın daha da gelişmesi için önemli bir adım olacaktır. BİNTSO olarak, üyelerimize ve ilimize katma değer katacak hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Bu önemli gelişmede desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’a, Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta’ya, ilimiz Vekilleri Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata’ya ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz. Ayrıca, bu talebimizi ilk olarak ilettiğimiz eski Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a da teşekkürü borç biliriz. Gümrük Müdürlüğü, üyelerimiz ve ilimiz için büyük bir öneme sahiptir ve Bingöl ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Bingöl TSO olarak, hizmet binamızda gümrük müdürlüğü kurulması için gerekli çalışmalara ivedilikle başlanacaktır. Bu yeni gelişme ile birlikte Bingöl’ün ticaret potansiyelinin daha da artacağı ön görülmektedir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda trafik kazası: 2 yaralıÖnceki Haber

Samsunda trafik kazası: 2 yaralı

Takla atan araç 3 metrelik istinat duvarının üzerine çıktı: 3 yaralıSonraki Haber

Takla atan araç 3 metrelik istinat duvar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar