28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Bel ağrısında tedavi yöntemleri anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bel ağrısında tedavi yöntemleri anlatıldı
Abone ol
KÜLTÜREL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA KONFERANSLAR VE SEMİNERLERİN YOĞUN BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİĞİ DERİNCE’DE SON OLARAK SAĞLIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ. DERİNCE BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE YENİKENT KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞEN SEMİNERDE ALANINDA UZMAN İSİMLERDEN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI PROF. DR. ŞAFAK SAHİR KARAMEHMETOĞLU, ÖNEMLİ BİLGİLERİ İZLEYİCİLERLE PAYLAŞTI. SEMİNERE DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, AK PARTİ DERİNCE İLÇE BAŞKANI KORAY MERDAN, DERİNCE İLÇE MÜFTÜSÜ MECİT AMİL, FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI PROF. DR. HALİL KOYUNCU, FİZİK TEDAVİ UZMANI DR. ELHAM MALEKİFARD VE VATANDAŞLAR KATILDI.

Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen sağlık seminerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu, katılımcılara bel ağrısında kullanılması gereken tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.



Kültürel etkinlikler kapsamında konferanslar ve seminerlerin yoğun bir şekilde gerçekleştiği Derince’de son olarak sağlık semineri düzenlendi. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde alanında uzman isimlerden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu, önemli bilgileri izleyicilerle paylaştı. Seminere Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Müftüsü Mecit Amil, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Halil Koyuncu, Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Elham Malekifard ile vatandaşlar katıldı. Toplumdaki insanların büyük bir kısmının bel ağrısı sıkıntısı yaşadığını belirten Karamehmetoğlu, bel ağrısının nedeninin tespitinin doğru yapılmasının gerektiği ve uygulanan tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi. Semineri takip edenlerin merak ettikleri soruları da cevaplayan Karamehmetoğlu, bel ve boyun ağrıları için önerilerde bulundu. Katılımları ve aktardığı bilgiler için Prof. Dr. Karamehmetoğlu’na teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Halkımızdan talep geldikçe tıpkı bugün olduğu gibi alanında uzman isimleri yine ilçemizde ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar