29 Haziran, 2024, Cumartesi
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Uludaşdemir'den Yeniden Başkan Olan Tülay Çelik'e Tebrik Mesajı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Uludaşdemir'den Yeniden Başkan Olan Tülay Çelik'e Tebrik Mesajı!
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, yeniden güven tazeleyerek CHP Kars Kadın Kolları İl Başkanı olarak seçilen Tülay Çelik'i tebrik etti.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, yeniden güven tazeleyerek CHP Kars Kadın Kolları İl Başkanı olarak seçilen Tülay Çelik'i tebrik etti.  

Demokrasi şöleni gibi geçen seçimlerde destek veren ve oy kullanan bütün örgüt üyelerine emeklerinden dolayı minnettar olduğunu belirten Başkan Uludaşdemir:" Kadınlarımızı siyasetin içinde aktif olarak görmek bizleri fazlasıyla onure ve motive ediyor.

Kadınlarımızın siyasette daha da var olması için elimizden geleni yapacağız"dedi.

Bugün Kars'ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde mevcut başkan ve tek aday olarak seçime giren Tülay Çelik güven tazelerken, il başkanı Onur Uludaşdemir seçim sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrası düzenlenen kısa bir konuşmada Uludaşdemir, kadınların siyasette daha etkin ve güçlü bir şekilde temsil edilmesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri, kıymetli kadınlarımız ve saygıdeğer misafirler.

Bugün burada, Kadın Kolları İl Başkanlığı seçimimizi gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

"Kadınların siyasete katılması demokrasi ve eşitlik açısından büyük önem taşımaktadır"

Kadınların siyasette temsiliyeti, çağdaş bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir.

Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kadınların toplumun her alanında aktif ve eşit bir şekilde yer almasını savunuyoruz.

Kadınların siyasal katılımının artırılması, hem demokrasimizin güçlenmesi hem de toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Bugün burada, Kadın Kolları İl Başkanlığı seçimiyle birlikte, kadınların siyasette daha etkin ve güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamak için bir adım daha atıyoruz.

Kadınlarımızın siyasette daha fazla yer alması, toplumun tüm kesimlerine daha adil ve eşit bir yaklaşımın benimsenmesine katkı sağlayacaktır.

"Son zamanlarda ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri"

Ne yazık ki, ülkemizde son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri hepimizin yüreğini dağlamaktadır. Her gün bir başka kadının yaşam hakkının elinden alındığını duymak, insanlık adına büyük bir utançtır.

Kadına yönelik şiddetle mücadele, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu konuda sessiz kalmak, suça ortak olmaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekli tüm yasal düzenlemelerin yapılması ve bu düzenlemelerin etkin bir şekilde uygulanması konusunda kararlıyız.

Kadın cinayetlerini durdurmak için toplumsal farkındalığın artırılması, eğitimin yaygınlaştırılması ve şiddetin her türlüsüne karşı sıfır tolerans gösterilmesi gerekmektedir.

Sevgili dostlar, kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi ve kadına yönelik şiddetin son bulması için birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Bu vesileyle de güven tazeleyerek tekrar kadın kolları başkanlığı görevini yürütecek olan Tülay Çelik ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

Demokrasi şölenimize katkıda bulunan tüm örgüt üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada ormanlık alandaki 2 yangın da kontrol altına alındıÖnceki Haber

Manisada ormanlık alandaki 2 yangın da k...

Göztepe, Isaac Soleti açıkladıSonraki Haber

Göztepe, Isaac Soleti açıkladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar