29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Başkan Üçok: 15 Temmuz, milletimizin hiçbir zaman boyun eğmeyeceğinin göstergesidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Üçok: 15 Temmuz, milletimizin hiçbir zaman boyun eğmeyeceğinin göstergesidir”
Abone ol
15 TEMMUZ 2016’DA ÜLKENİN HAİN BİR DARBE GİRİŞİMİYLE KARŞI KARŞIYA KALDIĞINI HATIRLATAN BAŞKAN ÜÇOK, "ÜLKEMİZİN HEMEN HEMEN HER KURUMUNA SIZMIŞ FETÖ MENSUBU TERÖRİSTLERE O GECE MİLLETİMİZ UNUTAMAYACAKLARI BİR DERS VERMİŞTİR. ŞANLI TARİHİ BOYUNCA BAĞIMSIZ VE HÜR YAŞAMIŞ BİR BÜYÜK MİLLETİN MENSUPLARI OLARAK VATAN SEVGİSİ BİZLER İÇİN HER ZAMAN, HER ŞEYDEN ÖNCE GELMİŞTİR. 15 TEMMUZ GECESİ BİZLERİ BÖLMEYİ VE PARÇALAMAYI BAŞARACAKLARINI SANAN ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI, ELLERİNDE SİLAHLAR İLE MASUM İNSANLARIMIZI HEDEF ALARAK EMELLERİNE ULAŞACAKLARINI SANSALAR DA AZİZ TÜRK MİLLETİ ELİNDE ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE DİLLERİNDE DUA İLE O HAİNLERE GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR” DİYE KONUŞTU.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Çanakkale ruhunun adeta yeniden canlandığı ve aziz Türk milletinin bir kahramanlık hikâyesi olan 15 Temmuz, milletimizin hiçbir zaman boyun eğmediğinin ve hiçbir zaman da eğmeyeceğinin göstergesidir” dedi.


15 Temmuz 2016’da ülkenin hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Başkan Üçok, Ülkemizin hemen hemen her kurumuna sızmış FETÖ mensubu teröristlere o gece milletimiz unutamayacakları bir ders vermiştir. Şanlı tarihi boyunca bağımsız ve hür yaşamış bir büyük milletin mensupları olarak vatan sevgisi bizler için her zaman, her şeyden önce gelmiştir. 15 Temmuz gecesi bizleri bölmeyi ve parçalamayı başaracaklarını sanan eli kanlı terör örgütü mensupları, ellerinde silahlar ile masum insanlarımızı hedef alarak emellerine ulaşacaklarını sansalar da aziz Türk milleti elinde şanlı bayrağımız ve dillerinde dua ile o hainlere gereken cevabı vermiştir” diye konuştu.


Üçok, “Bu vesileyle tüm 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Cenabı Allah, bizlere bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet girişimi yaşatmasın” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar