19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

Başkan Çiftçi: Projeleri, öncelik ve aciliyet sırasına göre hayata geçiriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çiftçi: Projeleri, öncelik ve aciliyet sırasına göre hayata geçiriyoruz
Abone ol
AKSE VE EMEK MAHALLELERİNDE İKAMET EDEN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, "VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ VE MUTLULUĞU İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ. HİZMETLERİ VATANDAŞLARA DANIŞARAK, PROJELERİ ÖNCELİK VE ACİLİYET SIRASINA GÖRE HAYATA GEÇİRİYORUZ" DEDİ.

Akse ve Emek mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Vatandaşların memnuniyeti ve mutluluğu için canla başla çalışıyoruz. Projeleri, öncelik ve aciliyet sırasına göre hayata geçiriyoruz" dedi.


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle’nin ardından Akse ve Emek mahallelerinde de danışma meclisi toplantıları gerçekleştirdi. Çiftçi, vatandaşlara 3.5 yılda yapılan hizmetleri anlatarak, sorularını cevapladı. Toplantı, belediyenin 3.5 yılda yaptığı hizmetleri anlatan video ile başladı. Sunumun ardından konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle danışma meclisi toplantılarında sorunları yerinde dinleyerek, birlikte çözüm ürettiklerini söyledi. Çayırova’ya 3.5 yılda yapılan hizmetlerden söz eden Başkan Çiftçi, kente değer katan vizyon projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Vatandaşların memnuniyeti ve mutluluğu için canla başla çalıştıklarını ifade eden Çiftçi, hizmetleri vatandaşlara danışarak yaptıklarını, öncelik ve aciliyet sırasına göre projeleri hayata geçirdiklerini, daima vatandaşlarla birlikte olduklarını söyledi. Her alanda Çayırova’yı ileriye taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizlerle daima birlikteyiz, olmaya devam edeceğiz. Biz hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir Çayırova’da yaşaması için çalışıyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasan Can Kültür Merkezi yenilendiÖnceki Haber

Hasan Can Kültür Merkezi yenilendi

Aydının sultanları yeni sezonda Otizme dikkat çekecekSonraki Haber

Aydının sultanları yeni sezonda Otizme d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar