29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Barınaktaki hayvanlar, açlıktan yavrularını yedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barınaktaki hayvanlar, açlıktan yavrularını yedi
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Hayvan barınağındaki hayvanlar, açlık ve bakımsızlık nedeniyle kendi yavrularını yedikleri öğrenildi.

Osmaniye Belediyesi Hayvan barınağındaki hayvanlar, açlık ve bakımsızlık nedeniyle kendi yavrularını yedikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Belediyesi tarafından “bakım ve koruma” altına alınan ve barınakta beslenmesi gereken bazı hayvanların açlıktan birbirlerini yedikleri sosyal medyada günün konusu olması ile ilgili, belediye Başkanı Kadir Kara, barınaktaki görevler hakkında soruşturma başlattığı ve görevlerinden alındığı bildirildi.

GÖREVLİLER NE KADAR SUÇLU!?

Osmaniye’deki hayvan sever bir vatandaşın barınak içerisindeki görüntüleri cep telefonu ile çekip sosyal medyada paylaşması ile ortaya çıktığı belirtiliyor.

Yine iddialara göre insanların Belediye Hayvan barınağına girişlerine izin verilmediği, ancak izin alarak girmek isteyenlerin de fotoğraf çekmelerinin yasak olduğu belirtiliyor.

Belediye Hayvan barınağında Köpeklerin aç kalmaları neticesinde yavrularını yemeleri olayı ile ilgili, buradaki hayvanların neden aç bırakıldığı veya gereken gıda yardımlarının yapılıp yapılmadığı olayı ortaya çıkıyor.

Osmaniye Belediyesi’nin Ramazan ayında hayvanlara “oruç tutturmak” gibi bir anlayış içerisinde, aç bıraktığı yönünde esprili tepkiler gündem oluşturmaya başladı.

Osmaniye Belediyesi hayvan barınağına yeterli beslenme gıdaları gönderildi de, görevliler mi hayvanları beslemedi, yoksa Belediye hayvan barınağına yeterli gıdaları göndermedi mi? Şeklinde sorular şimdi kamuoyunda yanıt arıyor!

Yine iddialara göre Osmaniye Belediye Başkan Yardımcılarından birinin iki ayrı makam odası bulunduğu, iki görevi birden yaparken makam odalarının bakım ve diğer eşyaları için ne kadar Belediye bütçesinden para harcadığı yine gündemdeki merak edilen olaylar arasında yer alıyor.

Sokak hayvanlarının sağlıklı beslenmeleri için hizmete giren Belediye Hayvan barınağında yaşanan bu olayla ilgili, sadece buradaki görevlilere el çektirmek veya soruşturma açtırmak yerine, bu hayvanlar için yeterli gıdaların gönderilip gönderilmediği konusunda soruların yanıtlanması isteniyor!..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar