29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Bakan Kurumdan 13 saatlik baş döndüren tempo

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kurumdan 13 saatlik baş döndüren tempo
Abone ol
HABİTAT GÜNÜ DOLAYISI İLE SABAH SAATLERİNDE BALIKESİR'E GELEN ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM, HABİTAT TOPLANTISI SONRASINDA ZAMANINI BALIKESİR'E AYIRDI. BALIKESİR PROTOKOLÜ İLE ŞEHRİ KARIŞ KARIŞ GEZEN BAKAN KURUM, AKŞAM DA YENİ YAPILAN ZAĞNOS PAŞA MEYDANI'NI İNCELEDİ.

Dünya Habitat Günü etkinlikleri dolayısıyla sabah saatlerinde Balıkesir’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habitat Toplantısı sonrasında zamanını Balıkesir’e ayırdı. Balıkesir protokolü ile şehri karış karış gezen Bakan Kurum, akşam da yeni yapılan Zağnos Paşa Meydanı’nı inceledi.


Balıkesir’de 13 saat geçiren Bakan Kurum, sabah saatlerinde geldiği Balıkesir’de akşam gazetecilerin karşısına geçti. Hükümetin yatırımlarını anlatan ve Habitat Günü’nün önemine değinen Bakan Kurum, "Bu organizasyonun burada gerçekleştirilmesinde çok büyük emeği olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye Zağnos Paşa Camii’nin hemen yanından şükranlarımızı iletiyoruz. Dünyanın 110 ülkesinden misafirlerimiz var. 3 gündür Balıkesir’de insanlık için, insanlığın geleceği için hep birlikte tüm dünyaya mesajlar verdik. Toplantılar yaptık, bilim insanlarımızı dinledik. Yuvarlak masa toplantıları etrafında gençlerimizin, akademisyenlerimizin, bilim insanlarımızın olduğu toplantılarda hiç kimseyi ve hiçbir yeri geride bırakmamak anlayışıyla görüşlerimizi, fikirlerimizi, önerilerimizi AK Partimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapmış olduğu devrimleri anlattık. Bir gurur tablosuyla ülkemizin 20 yıldır mazlum coğrafyada birliğin, beraberliğin, huzurun devam etmesi adına yapmış olduğu projeleri bir bir paylaştık" dedi.


Balıkesir’e gelen yabancı misafirlerin Türkiye’nin duruşunu takdirle karşıladığını anlatan Kurum, "İnsanlığın ve ortak evimiz dünyanın geleceğini inşallah hep birlikte kurtaracağız. İklim değişikliğiyle mücadele edeceğiz. Vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Her bir vatandaşımızı kucaklayacağız ve onların gönlüne girmek suretiyle bütün hizmetlerimizi 81 ilimize, 780 bin metrekare vatan toprağına götürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Bakan Kurum, AK Parti hükümetlerinin son 20 yıldaki yatırımlarına da değinerek, Balıkesir’e de bu sürede 24 milyar liralık yatırım yapıldığını vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uğur Bayarslan: “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı”Önceki Haber

Uğur Bayarslan: “Böyle bir galibiyete ih...

Tire polisi suçlulara göz açtırmıyorSonraki Haber

Tire polisi suçlulara göz açtırmıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar