28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Bakan Kasapoğlu: Bu oyunlar Konya için tarihtir ve bu tarihi birlikte yazdık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasapoğlu: Bu oyunlar Konya için tarihtir ve bu tarihi birlikte yazdık
Abone ol
GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU, KONYA’NIN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI ÇERÇEVESİNDE ŞEHRE KAZANDIRILAN TESİSLERİN ÖNEMİNİ ANLATARAK, "AMACIMIZ, YAŞAYAN TESİSLER, İSTİFADE EDİLEN TESİSLER. BİZ BİLİYORUZ Kİ İNSANLARIN FAYDASINA OLACAK HER BİR ŞEYİN KULLANILMASI LAZIM. DOLAYISIYLA BU OYUNLAR KONYA İÇİN TARİHTİR VE BU TARİHİ BİRLİKTE YAZDIK" DEDİ.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları çerçevesinde şehre kazandırılan tesislerin önemini anlatarak, "Amacımız, yaşayan tesisler, istifade edilen tesisler. Biz biliyoruz ki insanların faydasına olacak her bir şeyin kullanılması lazım. Dolayısıyla bu oyunlar Konya için tarihtir ve bu tarihi birlikte yazdık" dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bakan Kasapoğlu, "Dillere destan bir açılış şöleni ve bununla birlikte binlerce katılım, coşkulu bir gece inşallah bizleri bekliyor. Bununla birlikte tabii spor devrimimizi Konya’mızda bu hazırlıklar vesilesiyle taçlandırdık, hem var olan spor altyapısını baştan aşağı yeniledik, yeni tesisler işte atletizm pisti, veledrom, yüzme havuzu, olimpik havuzumuz, dün orada müsabakalar vardı, 3 altın madalyayı da oradan aldık. Yani yapılan hiç bir şey boşa gitmiyor Allah’a şükür. Ve bunları tabii artırarak devam edeceğiz" dedi.



"Bu oyunlar bir aşamadır"


Çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini anlatan Kasapoğlu, "Büyükşehir belediyemizle, başkanımızla bu anlamdaki beraberliğimiz, bundan sonra da devam edecek. Biz tüm imkanlarımızla Konya’nın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu oyunlar bir aşamadır ve inşallah bunu sürdüreceğiz. Bizim anlayışımızda biliyorsunuz iki günü eşit olan ziyandadır. Hep daha ilerisi, daha iyisi ve hedefler bir yandan gerçekleştirilir, diğer yandan yeni hedefler konur. Dolayısıyla hiçbir zaman kısır tartışmaların içinde olmadık. AK Parti olarak hem ulusalda hem yerelde, hiçbir zaman lafla peynir çalışmadık" ifadelerini kullandı.



"Bu oyunlar Konya için tarihtir"


Tesislerin her birinin farklı çalışmalara ev sahipliği yapacağını aktaran Bakan Kasapoğlu, "Hem oyunlar hem oyunlar sonrası bu tesislerin her biri farklı çalışmalara yine ev sahipliği yapacak. Yine güzel organizasyonları gerçekleştireceğiz. Ulusal anlamda, uluslararası anlamda işte veledromda kamp tesisi var, o kamp tesisinde yabancılar gelecek kalacak. Türk sporcular gelecek kalacak. Buraların her biri dolu dolu değerlendirilecek. Tesisi yapalım, açılışlarda, organizasyonda kullanalım, sonra rafa kaldıralım değil. Amacımız, yaşayan tesisler, istifade edilen tesisler, biz biliyoruz ki insanların faydasına olacak her bir şeyin kullanılması lazım. Orada engel varsa kaldırılması lazım. Dolayısıyla bu oyunlar Konya için tarihtir ve bu tarihi birlikte yazdık" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalıncak Karpuzunda hasat rötarlı başladıÖnceki Haber

Yalıncak Karpuzunda hasat rötarlı başlad...

Yenicede afetten zarar gören 8 evin daha yıkım işlemleri başladıSonraki Haber

Yenicede afetten zarar gören 8 evin daha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar