28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Avrupa’dan Hasta Getirmek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrupa’dan Hasta Getirmek
Abone ol
Sağlık sektöründe ülkemizdeki gelişmeler sayesinde medikal turizm denilen alanda ilerlemeler sağlanmıştır.

Sağlık sektöründe ülkemizdeki gelişmeler sayesinde medikal turizm denilen alanda ilerlemeler sağlanmıştır.

Bu sektörde ülkemize en çok Avrupa’dan ve Amerika’dan hasta getirilmektedir. Yakın olması ve yolculuğun kısa sürmesi sebebiyle Avrupa’dan hasta getirmek çok daha uygun olmaktadır.

Bu hastalar için ve bu hastaların bağlı bulundukları ülkeler için de kolaylık anlamına gelmektedir.

Ülkemizde bu alanda hizmet sunan ve yurtdışında farklı ülkelerden gelen hastalara sağlık hizmetleri sunan birçok firma bulunmaktadır.

IntClinics bu alandaki kaliteli çalışmaları ile tanına bir platformdur. Bu platformda alanında en iyi hastaneleri ve sağlık kuruluşlarını bulabilirsiniz.

Bu platform üzerinden gerekli araştırmaları ve başvuruları yaparak yurtdışındaki kişiler ülkemizdeki hastanelere gelerek burada tedavilerini yaptırabilmektedir.

Bunun yanında ülkemizde yaşayan ve sağlık yardımına ihtiyacı olanlar da burada kayıtlı kuruluşlardan hizmet almak üzere başvuruda bulunabilmektedir.

Avrupa'dan hasta getirmenin en yaygın yolu bir medikal turizm şirketleridir. Bu şirketler, yurtdışında gelecek olan hastaların tıbbi bir prosedürleri için gereken tüm hizmetleri sağlama konusunda uzmanlaşmış şirketlerdir. 

Firmalar hazırladıkları hizmetler sayesinde ulaşımdan konaklamaya kadar her şeyi hallederek gelen hastaların istedikleri tedaviye ulaşmalarını sağlarlar. Bu firmalar gerekirse hukuki yardım bile sağlayabilmektedir.

Medikal turizm için en popüler ülkeler arasında Türkiye bulunaktadır. Bu hizmetler konusunda mükemmel tesislere sahip olan Türkiye’ye Avrupa’dan ve farklı ülkelerden çok sayıda hasta gelmektedir.  

Ülkemizin bu kadar yoğun ilgi görmesinde sağlık maliyetlerinin Avrupa ülkelerinden çok daha uygun olmasıdır.

IntClinics Avrupa’dan hasta getirmek ve burada onlarla en iyi ilgilenmek gibi hizmetlerde alanının en iyileri bir araya geldiği bir platformdur.

Avrupa'dan Hasta Getirme Yöntemleri

Sağlık alanında uluslar arası bir hizmet sunmak üzere kurulmuş olan platformlar çeşitli ülkelerde bulunan ve tanınmış sağlık kuruluşlarının üye olması ile oluşturulmuştur.

Tedavi konusunda desteğe ihtiyacı olanlar için hizmet sunan IntClinics platformunda 12 ülkede 100 hastanede ve 3500 doktorun destekleri ile hizmet alabilirsiniz.

Burada bulunan ülkeler arasında ülkemiz de bulunmaktadır. Yapacağınız detaylı inceme ile nerede ve hangi hastanede tedavinizi olacağınızı kararlaştırabilirsiniz. Bunun için IntClinics internet sitesini inceleyebilirsiniz.

IntClinics internet sitesini inceleyerek hangi ülkeden hangi hastaneyi seçtiğinize karar vermeniz halinde hemen işlemler başlatılır ve ilgili sağlık kuruluşu ile iletişime geçilir.

Ardından özel bir ekip sizin resmi prosedürlerinizle ilgilenirken bir ekip de yolculuğunuz ve sizin karşılanarak konaklama için ilgili mekana götürülmeniz ile ilgilenecektir.

Böylece hiçbir sıkıntı çekmeden sadece sağlığınızın ile ilgilenebilirsiniz. Avrupa’dan hasta getirmek ülkemizde en çok yapılan medikal sağlık hizmetleri arasında yer almaktadır.

Kaliteli hizmet ve güleryüzlü karşılama sayesinde çok iyi sonuçlar alınmaktadır. Böylece ülkemiz hem en iyi tıbbi desteği sunmuş hem de kaliteli konaklama konusunda gelen misafirlere en iyisini sunmuş olacaktır.

Ailenizden biri veya arkadaşlarınız tıbbi tedavi için Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorsa bununla ilgili yapılması gerekenleri öncelikle bilmeniz gerekir.

Avrupa'dan hasta getirirken, gelecek olan hastaların nerede yaşadıklarına ve ne tür bir tedaviye ihtiyaç duyduklarına bağlı olarak kullanılabilecek birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemleri kullanarak Avrupa’dan hasta getirmek için adım atabilirsiniz.

Öncelikle gelecek olan kişilerin bağlı bulundukları ülke ile ülkemiz arasında vize konusunda bir anlaşma olup olmadığına bakılmalı. Vize işlemleri ve diğer resmi prosedür tamamlandıktan sonra bu kişiler uçakla ülkemize gelmektedir. Hastalar havalimanında karşılanarak bundan sonraki işlemleri ekipteki görevli kişiler tarafından takip edilecektir.

Avrupa'dan Hasta Nasıl Getirilir?

Türkiye dünya üzerinde sağlık giderleri bakımından en uygun seçeneklerin sunulduğu bir ülkedir. Durum böyle olunca farklı birçok ülkeden ülkemize hastalar gelmektedir.

Çok sayıda kişinin bu şekilde talebinin bulunması sebebiyle medikal turizm adı verilen sektör ülkemizde gelişmiştir. Bu sektör sayesinde çok sayıda ülkeden ülkemize hasta gelip buradaki en iyi hastanelerde tedavilerini tamamlayarak memnun bir şekilde ülkelerine dönmektedir.

Ülkemize özellikle Avrupa’dan gelen bu kişiler için kaliteli hizmetler sunmak üzere intclinics.com platformu hazır bulunmaktadır. Buraya yapılan başvuru sayesinde tüm işlemler çok kısa sürede tamamlanarak tedavi sürecine geçilmektedir.

Türkiye’ye tedavi amaçlı bir seyahat düşünüyorsanız bu konuda öncelikle neler yapmanız gerektiği ile ilgili bir araştırma yapmalısınız. Bu konuda yapılması gereken resmi yollardan bu isteğinizi iletmek olmalı. Bakanlıklar aracılığıyla yapılacak olan vize işlemlerinin ardından ülkemizde tedavi için yolculuk hazırlığı yapabilirsiniz.

Tedavi olmak için aldığınız vize süresinde tedaviniz tamamlanmamış ise yeniden başvuruda bulunarak sürenizi uzatma hakkı elde edebilirsiniz. Medikal turizm konusunda uzmanlaşmış seyahat acenteleri, hastaların yurtdışında uygun tedavileri bulmalarına yardımcı olmaktadır.

Bu firmalar aynı zamanda onlar için uçuş, konaklama ve diğer seyahat detaylarını makul fiyatlara ayarlayabilmektedir. Böylece tek başınıza yapamayacağınız sağlık seyahat işlemlerini bu aracı firmalar sizler için yapabilmektedir.

Avrupa'dan Türkiye’ye Hasta Getirmede Kullanılan Yöntemler

Avrupa'dan hasta getirmek söz konusu olduğunda birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri PRP denilen hasta sevk programıdır.

Bu programda doktorlar belli bir bölgedeki hastaların o bölgede yeterli tıbbi desteği alamayacağını düşündüklerinde farklı bir ülkeye gitmeleri konusunda istekte bulunabilmektedir. Bu durumda devlet birimlerinin devreye girmesi ve bu kişilerin tedavi için farklı bir ülkeye gönderilmesi söz konusu olabilir.

Bir diğer yöntem ise hastanın kendi isteği ile bulunduğu yerde maddi olarak veya tıbbi yetersizlik sebebiyle tedavisinin yapılamayacağını düşünüp başka bir ülkede tedavi için araştırma yapması ile gerçekleşir. İşte bu aşamada IntClinics platformu devreye girerek sizin tedavinizi istediğiniz ülkede yaptırmanı konusunda yardımcı olur.

Bu platforma üye olan ülkelerden biri de Türkiye’dir. Avrupa’dan hasta getirmek için bu platform çokça kullanılmaktadır. Aklınıza gelebilecek her türlü tıbbi destek için bu platformdan yardım almanız mümkün olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her gün bakımevine gelen tilkiyi besliyorÖnceki Haber

Her gün bakımevine gelen tilkiyi besliyo...

İtfaiye ile mahalleli yangını birlikte söndürdüSonraki Haber

İtfaiye ile mahalleli yangını birlikte s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar