01 Temmuz, 2024, Pazartesi
DOLAR32.6766
EURO35.1281
ALTIN2446.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

Asu Kaya’dan Kahramanmaraş’ta Demokrasi Vurgusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asu Kaya’dan Kahramanmaraş’ta Demokrasi Vurgusu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Kongresine katılarak Divan Başkanlığını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Kongresine katılarak Divan Başkanlığını yaptı.

Kongrede Lütfiye Köroğlu, oy çokluğuyla İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Kongreye CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede yapılan oylama sonucunda, Lütfiye Köroğlu ve yönetimi yeni dönemde görev alacak isimler olarak belirlendi.

CHP Osmaniye Milletvekili Kaya, Köroğlu ve yönetimini tebrik ederek, “Mevcut Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Köroğlu’nu yeniden seçildiği için kutluyor, kendisine ve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor, diğer aday Hatice Çolak’ı da demokrasi yarışının bir parçası olduğu için tebrik ediyorum.

Kahramanmaraşlı partili kadınlarımıza gösterdikleri sıcak ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.

Her iki adayımızın da Kahramanmaraş’ta partimizin başarısı için çalışmaya var güçleriyle devam edeceklerini biliyorum, buna inanıyorum” dedi.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, yeni Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Köroğlu ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Ateş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yapılan İl Kadın Kolları kongremizde Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Lütfiye Köroğlu ve yönetimini tebrik ediyorum.

Başarılar diliyorum. Kongremize katkı sunan tüm İlçe Kadın Kollarımıza, İlçe Başkanlarımıza, adaylarımıza ve Divan Başkanlığımızı yapan Osmaniye Milletvekilimiz Asu Kaya'ya teşekkür ediyorum.

Kadınlarımızın gücüyle daha mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda aranması bulunan 13 şahıs yakalandıÖnceki Haber

Erzincanda aranması bulunan 13 şahıs yak...

Manisa BBSK, Ali Efe Barışı kadrosuna kattıSonraki Haber

Manisa BBSK, Ali Efe Barışı kadrosuna ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar