18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5118
EURO34.825
ALTIN2489.4

Arabanlıların kaymakam üzüntüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arabanlıların kaymakam üzüntüsü
Abone ol
ARABAN KAYMAKAMI ÖMER SEVGİLİ'NİN, 2022 YILI MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA KARARNAMESİ İLE EDİRNE İPSALA KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ATANMASI İLÇEDE DERİN ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU. ATAMA KARARINA ÇOK ÜZÜLDÜKLERİNİ SÖYLEYEN ARABANLI MUHTARLAR VE STK TEMSİLCİLERİ, "KAYMAKAMIMIZI GERİ İSTİYORUZ" DEDİ.

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili’nin, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Edirne İpsala Kaymakamlığı görevine atanması ilçede derin üzüntüye neden oldu. Atama kararına çok üzüldüklerini söyleyen Arabanlı Muhtarlar ve STK temsilcileri, "Kaymakamımızı geri istiyoruz" dedi.


Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamı Ömer Sevgili, sabah saatlerinde resmi gazetede yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Edirne İpsala Kaymakamlığı görevine atandı. Atama kararının duyulmasının ardından büyük üzüntü yaşayan Araban halkı, Kaymakam Ömer Sevgili’yi çok sevdiklerini söyleyerek atama kararının geri alınmasını talep etti.



Kaymakam Sevgili’nin, Edirne İpsala Kaymakamlığı görevine atandığını öğrenen ilçe merkezi ve kırsaldaki 49 muhtar ile 4 STK temsilcisi, Araban Kaymakamlığı önünde toplandı. Muhtarlar adına açıklama yapan Karacaören Mahalle Muhtarı Hasan Doğan, Kaymakam Sevgili’den memunun olduklarını belirtti. Alevi mahalleleri adına konuşan Karababa Mahalle Muhtarı Tarık Kureş ise, "7 yıllık muhtarlık dönemimde alevi-sünni ayrımı yapmadan, alevi mahallelerimizdeki Cemevlerimize sürekli destek veren Kaymakamımız Ömer Sevgili’nin ilçedeki görevinin devamını istiyoruz’’ dedi.



Muhtarlar ve STK temsilcileri, Kaymakam Sevgili’nin ilçedeki görevinin devamı için Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı’na "Kaymakamımızı Geri İstiyoruz" diyerek imzaladıkları dilekçeyi faksladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Üniversitesinde Ulusal Staj Programı ile öğrencilere fırsat eşitliği sağlanıyorÖnceki Haber

Anadolu Üniversitesinde Ulusal Staj Prog...

Salihli protokolü Cemevindeki aşure hayrında buluştuSonraki Haber

Salihli protokolü Cemevindeki aşure hayr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar