19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

Antalyaspor Ahmet Uluç Spor Salonu ve voleybol sezonu açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyaspor Ahmet Uluç Spor Salonu ve voleybol sezonu açıldı
Abone ol
ANTALYASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BÜNYESİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN VOLEYBOL TAKIMLARI İÇİN YENİDEN DÜZENLENEN, ATİLLA VEHBİ KONUK TESİSLERİNDEKİ AHMET ULUÇ SPOR SALONU'NUN AÇILIŞI VE ANTALYASPOR VOLEYBOL TAKIMLARININ 2022-2023 SEZONUNUN AÇILIŞLARI COŞKULU BİR ŞEKİLDE YAPILDI.

Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyetlerini sürdüren voleybol takımları için yeniden düzenlenen, Atilla Vehbi Konuk Tesislerindeki Ahmet Uluç Spor Salonu’nun açılışı ve Antalyaspor voleybol takımlarının 2022-2023 sezonunun açılışları coşkulu bir şekilde yapıldı.


Döşemealtı’nda bulunan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri içerisinde yer alan Ahmet Uluç Spor Salonu’nda 2 Ekim 2022 Pazar günü yapılan etkinliğe her yaş grubundan sporcular ve sporcu aileleri katıldı.


Açılış törenine Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Onur Öntaş, Mutlan Erdem, Hasan Ali Onay, Ali Murat Hizay, İbrahim Şendil, Tahir Özdaş, Murat Şimşek, Yusuf İzettin Cansız ve Mehmet Çelik katılım gösterirken; törende Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu ve Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı’nın yanı sıra Antalyaspor voleybol takımlarının tüm antrenör ve idari kadrosu da yer aldı.


Antalyaspor Store mobil karavan mağazasının da salon çevresinde hazır bulunduğu etkinlik, sırasıyla Türker Ahmet Özay, Mutlan Erdem ve Nuri Şahin’in konuşmaları ile başladı. Konuşmaların ardından açılış törenine


geçilirken salonun kurdelesi Başkan Av. Aziz Çetin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dilek ve temenniler ile birlikte kesildi.


Salon açılışının ardından salonda incelemelerde bulunan başkan ve yönetim kurulu üyeleri, her yaştan sporcular, antrenörler ve spor aileleri ile birlikte voleybol A takımının sergilediği gösteri maçını ilgi ile takip etti.


Alkışlar ile sonlanan gösteri maçının ardından Filenin Akrepleri için özel olarak hazırlanan pasta, yöneticilerin katılımı ile kesilirken çektirilen hatıra fotoğrafları ile etkinlik sonlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyanın En Prestijli İnsan Yerleşmeleri Ödülü Başkan Altaya verildiÖnceki Haber

Dünyanın En Prestijli İnsan Yerleşmeleri...

Köydeki su sevincini bin kişinin katıldığı hayır yemeği ile kutladılarSonraki Haber

Köydeki su sevincini bin kişinin katıldı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar