29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Antalyada 22 yaşındaki genç av tüfeğiyle vurularak ölmüş halde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 22 yaşındaki genç av tüfeğiyle vurularak ölmüş halde bulundu
Abone ol
ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE 22 YAŞINDAKİ GENÇ, AV TÜFEĞİYLE VURULMUŞ HALDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU. ANIL KİRAZ İSİMLİ GENCİN GÖNÜL BİRLİKTE YAŞADIĞI GÜLSÜM İ.’NİN EVİNE GELEN ESKİ EŞİ NURİ S. İLE TARTIŞMA YAŞADIĞI VE AYAĞINDAN BIÇAKLANDIĞI, ARDINDAN SİLAH SESİNİN DUYULDUĞU BİLDİRİLDİ.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 22 yaşındaki genç, av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Anıl Kiraz isimli gencin, birlikte yaşadığı Gülsüm İ.’nin evine gelen eski eşi Nuri S. ile tartışma yaşadığı ve ayağından bıçaklandığı, ardından silah sesinin duyulduğu bildirildi. Gülsüm İ. simli kadın olay yerinde yanında 3 yaşındaki oğluyla birlikte gözaltına alındı. Anıl Kiraz’ı bıçaklayan Nuri S.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayı duyarak olay yerine gelen Anıl Kiraz’ın anne ve babası feryatlarıyla ortalığı inletirken, 112 sağlık ekibinin müdahalesi sonunda sakinleşebildiler.


Olay, bu sabah saatlerinde Ilıca Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.30 sıralarında vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu ekipleri, Ilıca Mahallesi 136 sokağa vardıklarında, av tüfeğiyle başından vurulmuş kanlar içerisinde yatan bir kişi ile karşılaştı. 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen kişinin 22 yaşında Karacalar Sülek Mahallesinden Anıl Kiraz olduğu belirlendi.



Gönül birlikteliği yaşanmış


Ölü bulunan Anıl Kiraz’ın 1,5 yıl önce eşinden ayrılan Gülsüm İ. ile 2 aydır gönül birlikteliği yaşadığı, kendi aralarında söz kestikleri iddia edildi. Ayrı yaşadığı eşinin Ilıca Mahallesi 136 sokaktaki evine gelen Nuri S.’nin evde karşılaştığı Anıl Kiraz ile tartışmaya başladığı, tartışmanın sokağa taştığı, tartışma sırasında Anıl Kiraz’ı bacağından bıçaklayan Nuri S.’nin olay yerinden kaçtığı bildirildi. Bu sırada duyulan silah sesinin ardından yere yıkılan Anıl Kiraz’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.


İhbar üzerine olay yerine gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu ekipleri 3 yaşındaki oğluyla birlikte Anıl Kiraz’ın başında bekleyen Gülsüm İ.’yi gözaltına aldı. Anıl Kiraz’ın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.



Olayı duyup gelen anne-baba feryat etti


Olayı duyarak olay yerine gelen anıl Kiraz’ın anne ve babası, feryatlarıyla ortalığı inletti. Anne-baba, oğullarının kendisini öldürmüş olamayacağını belirterek, oğullarını bu genç yaşta öldürenlerin mutlaka bulunmasını istediler. Bu arada fenalık geçiren anne-babaya 112 sağlık ekibi tarafından müdahalede bulunuldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde çürümeye yüz tutmuş 3 bin 660 kilo at eti ele geçirildiÖnceki Haber

İzmirde çürümeye yüz tutmuş 3 bin 660 ki...

Başkan Koştudan SMA hastası Kaan Efeye sürpriz doğum günüSonraki Haber

Başkan Koştudan SMA hastası Kaan Efeye s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar