19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9

Ankarada komşularına şiddet uyguladığı iddia edilen kadın mahalleden güçlükle çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankarada komşularına şiddet uyguladığı iddia edilen kadın mahalleden güçlükle çıkarıldı
Abone ol
ANKARA’NIN SİNCAN İLÇESİNDE KOMŞULARINA SÜREKLİ SÖZLÜ VE FİZİKSEL ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLEN KADIN MAHALLİYİ AYAĞA KALDIRDI. KADIN, POLİS EKİPLERİNCE GÜÇLÜKLE MAHALLEDEN ÇIKARILDI.

Ankara’nın Sincan ilçesinde komşularına sürekli sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen kadın mahalliyi ayağa kaldırdı. Kadın, polis ekiplerince güçlükle mahalleden çıkarıldı.


Akşam saatlerinde Sincan İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi Kayı Caddesi’nde bulunan bir sitede, iddiaya göre komşularına sürekli sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan S.T. mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. Kızgın kalabalığın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Birçok kez şiddete uğradıklarını söyleyen site sakinleri bu durumun sürekli yaşanmasından şikayetçi olduklarını ifade etti. S.T.’nin yoldan geçen arabalara ile parkta oynayan çocuklara sürekli taş attığını ve hakaret ettiğini söyleyen mahalleli yetkililerden yardım istedi.


“Kovaya doldurduğu taşları camdan atıyor”


S.T.’nin oğlunun kafasına birçok şişe attığını belirten Ayşe Samur, “14 yıldır biz buradayız. Bize yapmadığı yok. Komşularımızı çocuklarımı kocalarımız tahrik ediyor. Sürekli laf atıyor ve hakaret ediyor. Kovaya doldurduğu taşları camdan atıyor” dedi.


“Çocuklarımız parkta oynamıyor”


Site sakinlerinden Ferhan Özdemir ise “Çocuklarımız parkta oynamıyor.Arabalarımızı ve bizlere sürekli taşlıyor. Sitede ne kadar oturan varsa herkes şikayetçi. Kadının 150 200 tane dosyası var. Hiçbir şekilde çözüm bulamıyoruz. Defalarca şikayet ettik” ifadelerini kullandı.


Güçlükle mahalleden çıkarılan S.T.’nin polis merkezine götürülmesinin ardından öfkeli kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asker eğlencesinde tüfekle rastgele ateş açıldı: 2si çocuk 11 yaralıÖnceki Haber

Asker eğlencesinde tüfekle rastgele ateş...

Bursada polis ekiplerince ‘Huzur denetimi yapıldıSonraki Haber

Bursada polis ekiplerince ‘Huzur denetim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar