28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3141
EURO35.0756
ALTIN2278.2

Altınova, Çiftlikköy ve Çınarcıkta bayram coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınova, Çiftlikköy ve Çınarcıkta bayram coşkusu
Abone ol
YALOVA’NIN ALTINOVA, ÇİFTLİKKÖY VE ÇINARCIK İLÇELERİNDE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKU İÇİNDE KUTLANDI.

Yalova’nın Altınova, Çiftlikköy ve Çınarcık ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku içinde kutlandı.


Altınova Kaymakamlık Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Etkinlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a götüren Bandırma Vapuru’nun lise öğrencileri tarafından yapılan maketi sergilendi. Yağlı güreş gösteri müsabakalarının da yapıldığı programda folklor ekipleri de çeşitli yörelere ait halk oyunları ile beğeni topladı. Etkinlikte spor branşlarında dereceye giren öğrencilere de hediyeler takdim edildi. Kutlamaya Kaymakam Ahmet Regaip Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ın yanı sıra kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Çiftlikköy’de kutlama programı


19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çiftlikköy ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Hava muhalefeti nedeniyle Belediye Düğün ve Konferans Salonu’na gerçekleşen programa Kaymakam Ömer Bilgin, Garnizon Komutan Vekili Hava Pilot Binbaşı Ümit Çelen, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.


Konuşmaların ardından ilçe genelindeki lise öğrencileri arasında yapılan sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Kutlamada halk oyunu ve karate gösterileriyle sona erdi.



Çınarcık’ta 19 Mayıs kutlandı


Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından halk oyunu gösterisi ve lise öğrencileri tarafından oluşan koro konser verdi. Karate gösterisiyle devam eden program spor branşlarında derece yapan öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Didimde baraka yangınıÖnceki Haber

Didimde baraka yangını

Gölette hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler yan yana defnedildiSonraki Haber

Gölette hayatlarını kaybeden ikiz kardeş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar