26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5852
EURO35.053
ALTIN2458.6

Ağrıda sıfır atık malzemeleri ile İngilizce sokağı oluşturuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda sıfır atık malzemeleri ile İngilizce sokağı oluşturuldu
Abone ol
AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK, ÖĞRETMENLER ANADOLU LİSESİNCE OKUL KORİDORUNUN DUVARLARI GÖRSEL VE SIFIR ATIK MALZEMELERİ İLE DONATILDIĞI İNGİLİZCE SOKAĞINI GEZDİ.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Öğretmenler Anadolu Lisesince okul koridorunun duvarları görsel ve sıfır atık malzemeleri ile donatıldığı İngilizce sokağını gezdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ’Sıfır Atık Projesi’ ile Merkez Öğretmenler Anadolu Lisesi tarafından ’e-Twinning’ kapsamında hazırlanan ’English Zone’ adlı proje çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler ile birlikte okul koridorunun sıfır atık malzemeleri ile hazırlandığı İngilizce sokağı çalışması başlatıldı. Almanca Öğretmeni Bilal Karakol koordinatörlüğünde, öğretmen ve öğrenciler tarafından ’Sıfır Atık Projesi’ kapsamında öğrencilerin uygulamalı İngilizce konuşması ve İngilizce çeşitli oyunlar oynayabilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla okulun koridorunda sıfır atık malzemeleri ile traktör lastiğinden ve eski sıralardan kitaplık, otomobil lastiğinden ve bisiklet lastiklerinden sandalye, sehpa fırça sapı damacana şişe ve araç farlarından lambader, atık perde kataloğundan ve süngerlerden silgiler, eski ayakkabılardan çiçekler yaparak İngilizce sokağı oluşturuldu. Yine okulda görev yapan öğretmenler tarafından okul koridorunun duvarları dil görselleri ile donatıldı. Proje kapsamında, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Çetin ile birlikte Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İngilizce sokağını gezerek bilgi aldı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Kökrek, meslektaşları ile bir süre sohbet edip İngilizce sokağında emeği geçenlere teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayatını kaybeden gazeteci Rauf Gerz son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Hayatını kaybeden gazeteci Rauf Gerz son...

Kayseride cinayetle bağlantısı olan 7 sanığa ceza yağdıSonraki Haber

Kayseride cinayetle bağlantısı olan 7 sa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar