28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

Ağabeyi, kardeşi ve yeğenleri tarafından darp edilmişti, bu sefer de ayağından vuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağabeyi, kardeşi ve yeğenleri tarafından darp edilmişti, bu sefer de ayağından vuruldu
Abone ol
KOCAELİ'DE İKİ AY ÖNCE CADDE ORTASINDA AĞABEYİ, KARDEŞİ VE YEĞENLERİ TARAFINDAN ÖLDÜRESİYE DARP EDİLEN ŞAHIS, BU KEZ DE AYAĞINDAN VURULDU.

Kocaeli’de iki ay önce cadde ortasında ağabeyi, kardeşi ve yeğenleri tarafından öldüresiye darp edilen şahıs, bu kez de ayağından vuruldu.


İnşaat işi ile uğraşan Rıdvan Atsız, iddiaya göre aralarında ağabeyi, kardeşi ve yeğeninin de olduğu şahıslar tarafından 14 Temmuz’da darp edilmişti. Alacak-verecek meselesi sebebiyle husumetli oldukları ileri sürülen Atsız ile yakınları arasında yeniden tansiyon yükseldi. İddiaya göre, Rıdvan Atsız şikayetini geri çekmediği gerekçesiyle ayağından vuruldu. Tedavi altına alınan Atsız, olayı kuzeni C.A.’nın yaptırdığını öne sürdü.



"Şikayetimi geri çekmediğim için beni ölümle tehdit ettiler"


Can güvenliğinin olmadığını ifade eden Rıdvan Atsız, "Ağabeyim B.A. ile amcamın oğlu C.A. iş birliği yapıyorlar. C.A.’nın bende 185 bin TL parası vardı. Bunun karşılığında benden 225 bin TL geri aldı. Ben de şikayetçi olduğum için kapıma silahlı adamlar gönderdiler, sokak ortasında beni darp ettiler. Evime girerken yine silahlı adamlar önümü kesip otoparkta ‘Rıdvan sen misin?’ diye sordular. Şikayetimi geri çekmediğim için beni ölümle tehdit ettiler. Ben şikayetimi geri çekmedim. 29 Ağustos’ta televizyon programına başvuracaktım. Programa başvurmama 4 gün kala ayın 25’inde evime giderken gece saat 00.00 sıralarında arkamda bir araba durdu. Plakasını görmedim, söküldüydü. Bana ’Biz sana demiştik, ifadeni geri çek, sen ifadeni geri çekmemişsin, televizyon programına başvurmuşsun. C.A.’nın selamı var sana’ diyerek ayağıma kurşun sıktılar" iddialarında bulundu.



"Canlı yayın programına konuk olacağım diye ayağıma kurşun sıktılar"


C.A. hakkında şikayetçi olduğunu kaydeden Atsız, "Benim can güvenliğim yok, devlet tarafından bu insanlara uzaklaştırma verildi. Adamlar uzaklaştırmayı da silip geçtiler. Beni darp ettiler, gasp ettiler. İki ay öncesine kadar beni yine darp ettiler, üstüme ne varsa aldılar, zorla arabaya bindirmeye çalıştılar. En son da şikayetimi geri çekmediğim, canlı yayın programına konuk olacağım diye ayağıma kurşun sıktılar" diye konuştu.


Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kaçan 3 kişinin arandığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nokia ve MEXT Türkiye'de 5G özel kablosuz çözümü için iş birliği yapıyorÖnceki Haber

Nokia ve MEXT Türkiye'de 5G özel kablosu...

Sebebi tam olarak bilinmiyor, her gün ortalama bin kişiye bu hastalığın teşhisi konuluyorSonraki Haber

Sebebi tam olarak bilinmiyor, her gün or...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar