
Adana’nın Karataş ilçesinde dere kenarında balık tutarken kaybolan 7 yaşındaki Cumali Timi’yi arama çalışmaları 4 gündür devam ediyor. Jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Adana’nın Karataş ilçesinde, tarım işçisi ailenin 7 yaşındaki oğlu Cumali Timi’den 12 Nisan sabahından bu yana haber alınamıyor.
Küçük çocuk en son dere kenarında elinde kovayla balık tutarken görülmüştü.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden mevsimlik tarım işçisi olarak Karataş’a gelen Karanfil ve İbrahim Timi çiftinin oğlu Cumali, sabah saatlerinde oyun oynamak için kaldıkları çadırdan ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu.
O günden bu yana yürütülen arama çalışmaları 4. gününe girdi.
Jandarma, polis, AFAD ve itfaiyeye bağlı toplam 162 personel bölgede arama faaliyetlerine katılıyor.
Çalışmalarda 37 araç, 5 bot, 3 balıkçı teknesi ve jandarmaya ait bir cayrokopter görev yapıyor.
Ayrıca Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Polis Amirliği’ne bağlı “kurbağa adamlar” ve jandarmanın sualtı timi de dere yatağında arama yapıyor.
Arama çalışmalarında kullanılan K-9 arama köpeği, dere kenarında belirli bir noktada tepki verince ekipler bu bölgede yoğunlaştı.
Sualtı arama ekipleri, su içinde detaylı tarama çalışmalarını sürdürüyor.
Küçük Cumali’nin annesi Karanfil Timi ise gözyaşları içinde ekiplere seslenerek, “Allah rızası için bulun kuzumu” diyerek ağıt yaktı.
Arama kurtarma ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ederken, yetkililer olayla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor.

Yorum Yazın