29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

“18inci Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi” Antalyada gerçekleştirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“18inci Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi” Antalyada gerçekleştirilecek
Abone ol
“18’İNCİ ULUSLARARASI KARDİYOLOJİ VE KARDİYOVASKÜLER CERRAHİDE YENİLİKLER KONGRESİ (KKVC) ” 1-4 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

“18’inci Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi (KKVC)” 1-4 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek.


Kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahide güncel bilgilerin ve yeniliklerin konuşulup, tartışılacağı “18’inci Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi”, 1-4 Aralık tarihleri arasında Antalya’nın Belek ilçesinde bulunan özel bir otelde gerçekleşecek. Kongreye dünya genelinden ve Türkiye’den birçok önemli isim katılacak.



"Bilim dolu 4 gün geçireceğiz"


Pandemi nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi olarak gerçekleştirilen kongrenin bu sene yüz yüze olması nedeniyle sevinç içerisinde olduğunu belirten Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, “Federasyonumuz ile birlikte dünyanın birçok yerinden gelecek olan katılımcılar ve yerli katılımcılarımızla birlikte bilim dolu 4 gün geçireceğiz. Kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahi alanlarında ürettiğimiz son teknolojilerimizi tanıtıp, yenilikleri konuşacağımız bir kongre bizleri bekliyor” dedi.



“Dijital ortamda teknolojik gelişmeleri izleyebileceğiniz sergi alanı, kongrenin önemli bir bileşeni olacak”


Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfının düzenlediği kongrenin başkanlığını yapan Prof. Dr. Ali Oto, “Her zaman olduğu gibi uluslararası alanda ünlü konuşmacıların yer aldığı olağanüstü bir bilimsel program hazırladık. Bilimsel çalışmaların sunumları için bildiri sunumlarına geniş yer vereceğiz. Dijital ortamda teknolojik gelişmeleri izleyebileceğiniz sergi alanı, kongrenin önemli bir bileşeni olacak. Bu yıl 18. kez toplanacağımız kongremizde görüşmek dileğiyle” diye konuştu.


18. Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi (KKVC) 4 gün sürecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde Diyabet ve Sağlıklı Beslenme semineriÖnceki Haber

Mersinde Diyabet ve Sağlıklı Beslenme se...

Konteynerler ailelere gönderilmeye başladıSonraki Haber

Konteynerler ailelere gönderilmeye başla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar