© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Düziçi’ndeki teleferik tartışmasında Başkan İba sessizliğini koruyor.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yapımı için milyonlarca lira harcanan Avrupa’nın birinci Dünya’nın da 2. uzunluğundaki teleferik tartışılmaya devam ediyor.

Osmaniye Müteahhitler Birliği başkanının teleferik ile ilgili yaptığı "1 milyon bağışlamaya hazırım” mesajı sonrası Eski Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı’da tartışmalara katılarak “Düziçi’nde hiç bir eksiği olmayan Teleferiği bir türlü çalıştırıp faaliyete geçiremediler. Teleferiğin satılacağı söylentilerini duydukça içim kan ağlıyor.” İfadelerini kullandı. Öte yandan Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba ise tartışmalar karşısında sessizliğini korumaya devam ediyor.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yapımı için milyonlarca lira harcanan Avrupa’nın birinci Dünya’nın da 2. uzunluğundaki teleferik tartışılmaya devam ediyor.

Osmaniye Müteahhitler Birliği Osmaniye’ye teleferik yapılması halinde 1 Milyon TL bağışlamaya hazır olduklarını duyurmuştu. 

Düziçi Belediyesine ait olan teleferik sisteminin 120-130 milyon civarında satışa sunulduğunu tüm kamuoyunun bildiğini belirten Müteahhitler Birliği tartışmaların ateşini yakmıştı.

Projeyi başlatan Namlı teleferik ile ilgili konuştu

Bu açıklama sonrası Düziçi Eski Belediye Başkanı Ökkeş Namlı bir açıklama yaparak hiç bir eksiği olmayan Teleferiği kendilerinden sonra gelen yönetimin bir türlü çalıştırıp faaliyete geçiremediklerini belirterek,  yeni seçilen başkanın da konuya çok sıcak bakmadığını ileri sürdü. 

Teleferiğin satılacağını duydukça içinin kan ağladığını aktaran Namlı “Böyle bir şeyin söylentisi bile ilçeye hakarettir, ihanettir.

Bu projeye nasıl emekler verildiğini ilçe halkı çok iyi bilmektedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa İba sessiz

Bu tartışmalar yaşanırken Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba ise teleferik konusunda sessizliğini korumaya devam ediyor.

Kamuoyu bu tartışmalar sonrası bu kadar yatırım yapılan teleferiğin akıbetini merak etmeye başladı.

Teleferik faaliyete geçirilecek mi?

Kamuoyunda konuşulduğu gibi teleferik satılacak mı?

Bu  sorulara Düziçi Belediyesi’nin nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER